Passendaler

Vers varkensvlees online bestellen

WERKWIJZE

We voorzien telkens bepaalde afhaaldata om de versheid aan onze klanten te garanderen.

Concreet kunt u uw bestelling van heerlijk vers varkensvlees plaatsen tot 3 dagen voor de afhaling (zoals aangegeven op de bestelpagina), deze 3 dagen gebruiken wij dan om alles te ordenen en te bepalen hoeveel varkens er verkocht zijn.

De dag voor de vleesafhaling vertrekken de nauwkeurig geselecteerde dieren van het bedrijf naar het slachthuis om de dooropvolgende morgen in een professionele versnijderij verwerkt te worden tot heerlijke Passendalerproducten. Daarna worden ze onder gekoeld transport terug naar de hoeve gebracht om vervolgens in onze gekoelde verpakkingsruimte het door jou bestelde pakket samen te stellen.

  • Passendaler werkwijze

Het gaat hier dus over vers vlees van hoogwaardige kwaliteitvarkens die in rechte lijn van de boer naar de consument gaan.

VERSHEID EN AUTHENTIEKE SMAAK IS EEN GROTE TROEF!

You must have Javascript enabled to use this form.